miércoles, 27 de febrero de 2013

JUGUEM AMB LA NEU!!

Per fi ha arribat la neu a Olot encara que hagi estat molt poca!

Ja que va nevar a Olot el divendres a la nit, al dissabte al matí jo i la Laura i l'Adrian i la Chandrika, vam decidir anar a les Preses a veure com havia nevat a jugar amb la neu. 
La veritat és que ens vam sorprendre molt al veure que hi havia molta neu i ells dos van estar molt i molt contents.



Vam decidir parar-nos a un parc i fer un ninot de neu. Primer vam començar a fer-lo apilonant neu al terra i anar fent una bola. L'Adrian (el meu mentorat) ens anava mirant rien i deia què esteu fent? I nosaltres: fent un ninot de neu, i ell seguia rient. El seu motiu de riure era que a Romania (on vivia ell) quasi sempre neva i estava molt acostumat a fer ninots de neu preciosos i al veure com el construiem nosaltres li feia gràcia. Li vam demanar que ens ho ensenyés. Va ser una experiència inolvidable. Ens va ensenyar que primer havíem de fer una bola petitona i després anar-la rodulant pel terra fins que es feia gegant, i n'havíem de fer dues de boles grans. Vam anar fet-lo tots plegats fins que vam acabar i el resultat va ser molt gratificant. Ens va quedar un ninot de neu fantàstic! Tots els nens i nenes que hi havia al parc s'acostaven a veure'l i l'Adrian estava d'allò més content.




Va ser un dia esplèndit com tots els que passo amb el meu montor! M'encanta com de mica en mica es va creant aquest vincle i aquesta confiança!

"El projecte rossinyol no es basa només en ensenyar als nostres mentorats sinó també a saber aprendre d'ells"

1 comentario:

  1. Fantàstic matí!! Ni el fred va impedir que ens ho passessim d'allò més bé!! :D

    ResponderEliminar