domingo, 20 de enero de 2013

DIES GENIALS!

Aquestes últimes setmanes hem quedat amb grup i hem fet activitats molt divertides on els mentors i els mentorats ens ho hem passat d'allò més bé. Al ser una bona colla hem rigut i ens hem conegut molt millor entre tots.

Primer de tot vam anar a patinar sobre gel i la veritat és que va ser molt i molt divertit! L'Adrian, el meu mentorat, en savia força de patinar i anava molt de pressa per la pista i va caure al menys 10 vegades i es pot observar a la fotografia jeje! Però sense pendre mal! Va ser la primera vegada que anava a patinar sobre gel jo i la veritat és que m'ho vaig passar genial.








El cap de setmana següent, vam decidir anar al volcà Santa Margarita que està a Santa Pau i és molt bonic! S'ha de caminar uns 10 minuts per arribar a dalt i el cràter és impressionant! Un cop a dalt, vam esmorsar amb diferents aliments que haviem portat cadascú de nosaltres i alguna cosa de beure. Seguidament, vam començar a organitzar diversos jocs i activitats amb pilota com el joc de la bomba, l'assassí, els païssos, etc. Va ser un matí genial!








 



No hay comentarios:

Publicar un comentario