domingo, 20 de enero de 2013

LA "COLLA"

Aquest últim cap de setmana ha set genial! Hem quedat la "colla" (Estefi i Yemen, Laura i Chandrika i jo i Adrian) i hem anat a les cabanyes del Garrell que estan a Argelaguer i les estan desmontant i amb els nens els hi feia gràcia veure-les abans de que les destruissin del tot ja que n'havien sentit a parlar. Ens ho vam passar molt bé. 

Després vam anar a Sadernes que tampoc hi havien estat mai i vam voltar una mica per allà! Vam tirar pedretes a l'aigua a veure qui la feia rebotar més vegades, vam passar per sobre el pont, vam anar a un costat i a l'altre, vam anar caminant per allà a veure què trobàvem i la veritat és que va està molt bé!

Com que es van quedar amb les ganes de jugar a futbol vam decidir anar a la pista de futbol de Montagut i allà vam jugar a matar conills, a un cau de bàsquet, vam fer un mini partit de futbol i vam fer un ràpid.



La veritat és que no me n'arrepenteixo per res del món haver iniciat aquest projecte ja que és molt gratificant! En aquests mesos he anat agafant molta cinfiança amb l'Adrian i ens ho passem molt bé junts! I al quedar amb més gent i els seus mentors, els nens estan molt més receptius i entre ells s'entenen molt bé també! És maravellós!

No hay comentarios:

Publicar un comentario